Level Up

Podigni nivo svojih veština

„LevelUp – Podigni nivo svojih veština!” je skup besplatnih radionica koje se održavaju 26. i 27. oktobra. Seminar je osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.


Do 30 studenata sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta će imati priliku da otkriju i isprave greške koje prave na razgovoru za posao ili pri radu sa drugima, tokom različitih treninga koje drže HR stručnjaci.


Prednost pri odabiru učesnika će imati studenti koji pokažu veću želju za upijanjem sadržaja radionica, kao i oni koji nemaju radno iskustvo. Treninzi će biti prilagođeni ponudi na predstojećem sajmu zapošljavanja „JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!” kako bi učesnici imali priliku da stečeno znanje kao i razvijene veštine primene već za osam dana i time uspeju da sebi obezbede praksu ili posao u struci.


Raspored radionica:


Subota:

12:00 – 14:00 Hyperoptic - ,,Prvi razgovor za posao”

15:00 – 17:00 CZRK - ,,Asertivna komunikacija”


Nedelja:

11:00 – 15:00 Elite Academy Balkans - ,,Lična efikasnost – Posmatrajte, Odlučite, Delajte!”


Prijave za LevelUp su zatvorene.

Razgovor za posao

Kako bi kompanije učesnice još lakše došle do potrebnog kadra, organizatori JobFair-a će im i ove godine omogućiti da održe razgovor za posao. Na taj način pomažemo studentima da prevaziđu sveopšti strah od ovog susreta, dok se kompanije kroz intervjue još bolje upoznaju sa zainteresovanim kandidatima i imaju priliku da im ponude posao ili praksu u svojoj firmi.


Na ovaj način student će biti u mogućnosti da upozna samu firmu, kao i ona njega, stekne korisne kontakte i tako kreira svoj profesionalni put.


Radionica se održava 4. i 5. novembra u prostorijama Mašinskog fakulteta.

Prijave za Razgovor za posao su zatvorene.

PANEL DISKUSIJE

Panel diskusija predstavlja idealnu priliku za studente svih fakulteta da razmene ideje i informacije o temama koje su značajne za njih i njihovo zaposlenje nakon studija. Kroz interaktivne diskusije, koje se bave problemima današnjice, panelisti će imati zadatak da odgovore na te probleme i da studentima olakšaju potragu za poslom.

Panel diskusija se održava 19. oktobra u Kancelariji za mlade opštine Vračar, u terminu od 11-18h.

Teme o kojima ćemo govoriti su:


,,Primenljivost znanja sa fakulteta na rad u struci” – panelisti će ovde govoriti o tome na koji način studenti mogu svoje znanje sa fakulteta da primene u praksi, kada se jednog dana zaposle;

Panelisti:

1. Miljan Veljović (LEVI9),

2. Zeljko Boloban (Elsys),

3. Ognjen Radić (Fitpass),

4. Vladimir Bokan (TomTom),

5. Miloš Cvetanović (profesor Elektrotehničkog fakulteta)


U okviru teme ,,Uslovi rada u Srbiji - očekivanja i realnost” govoriće se o mogućnostima koje studenti imaju, koje su pozitivne, a koje negativne strane ostajanja i zapošljavanja u Srbiji.

Panelisti:

1. Aleksandar Djuričić (HDL Design House),

2. Jelena Jevrić (P3 Communications),

3. Zaharije Radivojević (profesor Elektrotehničkog fakulteta),

4. Bojan Milenković (Naučno tehnološki park)


Tema ,,Šta poslodavci više cene – formalno ili neformalno obrazovanje?” ima nameru da približi studentima važnost znanja i veština stečenih van fakulteta pri zapošljavanju.

Panelisti:

1. Aleksandar Bojarov (RT-RK),

2. Tijana Samardžić (Vip),

3. Predrag Zlatković (Telenor),

4. Nenad Jevtović (Institut za razvoj i inovacije),

TECH TALK

Tech Talk predstavljaju poseban vid upoznavanja i komunikacije između studenata i predstavnika kompanija. U neformalnoj atmosferi diskutujte sa zaposlenima vodećih kompanija u našoj zemlji o aktuelnim temama iz inženjerske branše.


Tech Talk će se održati 4. i 5. novembra.