Započnimo

Karijere

Zajedno

Sprečimo

Odliv

Mozgova

Povežimo

Znanje

i Iskustvo

Kreirajmo

Budućnost

Najnovije vesti

Kreiraj svoju budućnost 7. i 8. novembra!

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.
Cilj projekta je povezivanje studenata, budućih kvalitetnih kadrova, sa zainteresovanim kompanijama, smanjenje nezaposlenosti mladih i sprečavanje „odliva mozgova”, što je u oblasti tehničkih nauka veoma izraženo.

Još 4 dana do Sajma!

Studenti i diplomci koji posete Sajam će imati priliku da kroz mnogobrojne radionice, tribine i prezentacije, steknu veštine i iskustvo koje poslodavci traže prilikom zapošljavanja. Neprestano učenje, edukacija, odnosno samostalno usavršavanje su ključ uspeha svakog pojedinca. Potražite praksu ili posao, u ponedeljak i utorak od 9 do 18 časova, ostavite svoj CV, razmenite ideje i informacije – kreirajte svoju budućnost!

LevelUp ─ Podigni nivo svojih veština

LevelUp je skup četvoročasovnih radionica, u ukupnom trajanju od dva dana, osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.

JobFair15, poslovi i prakse ovog novembra!

JobFair - Kreiraj svoju budućnost! sajam poslova i praksi će se održati 2. i 3. novembra ove godine. Kako biste bili informisani o aktuelnim ponudama praksi i poslova pratite našu facebook stranicu JobFair - Kreiraj svoju budućnost!

O učešću na Sajmu 2015. možete se više informisati kontaktiranjem organizatora.

Završen jubilarni Sajam

10. jubilarni JobFair je posetilo 5000 studenata tehničko-tehnoloških fakulteta za dva dana trajanja sajma. Preko 400 studenata se prijavilo za razgovor za posao, dok je predavanja i tribine kompanija posetilo oko 300 studenata. CV baza će biti otvorena za nove CV-jeve do početka decembra, stoga ne zaboravite da ostavite svoj CV, jer kompanije učesnice imaju uvid u bazu sledećih godinu dana, takođe svi registrovani korisnici će moći da dopune svoju biografiju.

Kompanije učesnice

Učešće na Sajmu poslova i praksi za studente i diplomce tehničko - tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta potvrdilo je 35 kompanija, od kojih je generalni pokrovitelj Sajma kompanija Microsoft. Zlatni sponzori su kompanije TeleSign, Asseco, ALTI, Mozzart i RT-RK, dok su srebrni sponzori kompanije Sungard, Nortal, Tartkett, JP Elektroprivreda Srbije, Namics i MikroElektronika. Zeleni pokrovitelji Sajma su kompanije Telenor i JP Elektromreža Srbije.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji