Započnimo

Karijere

Zajedno

Sprečimo

Odliv

Mozgova

Povežimo

Znanje

i Iskustvo

Kreirajmo

Budućnost

Najnovije vesti

Podeli svoje ideje sa najvećim kompanijama u Srbiji na OST radionicama!

„Open Space Technology” je koncept interaktivnih radionica koji predstavlja savremen dodatak akademskom sadržaju Sajma na kojima studenti dobijaju mogućnost aktivnog učestvovanja u radu kompanija. Prezentovanjem svoje ideje studentima, kompanije zajedno sa njima analiziraju konstruktivne predloge. Održava se nekoliko njih istovremeno. Kako se radionice smenjuju po rasporedu, studenti su u prilici da izaberu i menjaju onu u kojoj žele da učestvuju i na taj način iskažu svoje prezentacione veštine i način razmišljanja.

Otvorene prijave za „Razgovor za posao”

Studenti će biti u prilici da kroz direktan kontakt sa poslodavcem, uz razgovor, prođu deo intervjua za posao i tako steknu bolji uvid u ono što ih očekuje prilikom prijave za određenu poziciju. Potrebno je da se studenti prijave na http://www.jobfair.rs/student/interview_main.php dostavljanjem biografija. Kompanije koje drže intervjue biraju kandidate, a zatim će ih organizatori JobFair-a kontaktirati.

Prijave su otvorene do 26.10.2016. u ponoć.

Prijavi se za učešće na LevelUp-u

LevelUp je skup radionica u ukupnom trajanju od dva dana osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla. Održava se drugi put zaredom, 29. i 30. oktobra 2016. godine, u organizaciji sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”.

Kreiraj svoju budućnost 7. i 8. novembra!

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.
Cilj projekta je povezivanje studenata, budućih kvalitetnih kadrova, sa zainteresovanim kompanijama, smanjenje nezaposlenosti mladih i sprečavanje „odliva mozgova”, što je u oblasti tehničkih nauka veoma izraženo.

LevelUp ─ Podigni nivo svojih veština

LevelUp je skup četvoročasovnih radionica, u ukupnom trajanju od dva dana, osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.

JobFair15, poslovi i prakse ovog novembra!

JobFair - Kreiraj svoju budućnost! sajam poslova i praksi će se održati 2. i 3. novembra ove godine. Kako biste bili informisani o aktuelnim ponudama praksi i poslova pratite našu facebook stranicu JobFair - Kreiraj svoju budućnost!

O učešću na Sajmu 2015. možete se više informisati kontaktiranjem organizatora.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji