KompanijeBronzani pokrovitelj 

P3
Delatnost: P3 Communications Engineering je međunarodna konsultantska kompanija u sektoru telekomunikacija. Nudimo tehničke konsultacije, kao i usluge testiranja u oblasti telekomunikacija

Uža specijalnost: Kontrola kvaliteta, testiranje

Kao kompanija koja vuče korene sa tehničkog univerziteta RWTH Aachen u Nemačkoj, P3 zapošljava kadrove sa prirodno-tehničkih fakulteta, ne bi li odgovorila na zahteve klijenata na najvišem mogućem tehničkom nivou.
P3 je kompanija okrenuta testiranjima u različitim oblastima. U svetu smo poznati po testiranjima koja obavljamo u oblasti telekomunikacija, posebno kao eksperti za benchmark merenja. Svakog dana naši inženjeri se nalaze u raznim delovima sveta, gde sprovode merenja na različitim mrežama. Svake godine naši rezultati se objavljuju u stručnim časopisima širom sveta, kao validna uporedna merenja kvaliteta usluge operatera u određenim oblastima.

Jedna od oblasti u kojoj vršimo testiranja jeste auto-industrija, gde se naša kompanija pozicionirala kao ekspert za testiranja pri razvoju elektronskih komponenata. Naše test laboratorije su opremljene najnovijim sistemima za kontrolu i pomoć pri vožnji. Bavimo se svim vrstama testiranja, od individualnih komponenata, preko softverskih modula, sve do celokupnog sistema.
Poslovanje sa inostranstvom: Od osnivanja P3 grupe 1996. godine, kompanija svake godine napreduje zajedno sa svojim zaposlenima. Tokom 2015. godine, obrt kompanije je bio 300 miliona evra, a sve zahvaljujući više od 3000 visoko kvalifikovanih i motivisanih radnika, zaposlenih na preko 40 lokacija u 15 zemalja širom sveta.
Broj zaposlenih: 150
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 90
Dodatne informacije o kompaniji: Ogranak kompanije koji se bavi telekomunikacijama je osnovan 2001. godine u Ahenu, i sa uvođenjem GPRS tehnologije, naš sektor je počeo svoj razvoj.
Internet adresa: http://www.p3-group.com/en/
E-mail adresa: radmila.ranitovic@p3-group.com
Adresa: Jurija Gagarina 32
Telefon / Fax: +381628044707
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Inzenjeri telekomunikacija, programeri
Zahtevani broj godina studija: 3
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski, napredni nivo
Radno iskustvo: Ne
Rad na računaru: Da