Započnimo

Karijere

Zajedno

Sprečimo

Odliv

Mozgova

Povežimo

Znanje

i Iskustvo

Kreirajmo

Budućnost

Najnovije vesti

Prijavi se za „LevelUp” i dođi spreman na „JobFair!

„LevelUp — Podigni nivo svojih veština!” je dvodnevni seminar profesionalnih veština koji se održava 28. i 29. oktobra u okviru trinaestog Sajma poslova i praksi za studente i diplomce „JobFair17 ─ Kreiraj svoju budućnost!”.

Trinaesti po redu sajam poslova i praksi - JobFair!

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair17 — Kreiraj svoju budućnost!‟ održaće se 6-7. novembra 2017. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori projekta su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i Best— Lokalna grupa Beograd.

Prijavi se za predavanje: „Kako započeti karijeru u internacionalnoj IT kompaniji i šta posle nje?"

Želiš da započneš karijeru u IT-ju?
U ponedeljak, 7. oktobra, u 12h u sklopu „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!” u učionici 313 na Elektrotehničkom fakultetu, software engineer Marija Lekic i software architect Milan Novakovic iz Microsoft Development Center Serbia održaće studentima predavanje na temu „Kako započeti karijeru u internacionalnoj IT kompaniji i šta posle nje?".
Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da popunite formular. Ulaz je slobodan.

Ostavi svoj CV!

Iskoristite priliku da dobijete posao ili praksu u nekoj od 46 kompanija učesnica koje će se ove godine predstaviti 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta.

Još danas se možete prijaviti za LevelUp radionice!

LevelUp je skup besplatnih radionica namjenjem studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta koji se organizuje u sklopu sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”. Održaće se 29. i 30. oktobra na Arhitektonskom fakultetu.

Podeli svoje ideje sa najvećim kompanijama u Srbiji na OST radionicama!

„Open Space Technology” je koncept interaktivnih radionica koji predstavlja savremen dodatak akademskom sadržaju Sajma na kojima studenti dobijaju mogućnost aktivnog učestvovanja u radu kompanija. Prezentovanjem svoje ideje studentima, kompanije zajedno sa njima analiziraju konstruktivne predloge. Održava se nekoliko njih istovremeno. Kako se radionice smenjuju po rasporedu, studenti su u prilici da izaberu i menjaju onu u kojoj žele da učestvuju i na taj način iskažu svoje prezentacione veštine i način razmišljanja.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji