Brose d.o.o.

Internet adresa:

https://brose.com

Adresa kompanije:

Pančevački put 38a, 11210

Telefon:

+381608575845

Dodatne informacije


Delatnost:

Brose grupa razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata i sedišta vozila, kao i elektromotore i elektroniku, uključujući upravljače, kočnice, menjače i hladnjake. U 2019. godini oko 25.000 zaposlenih na 65 lokacija u 24 zemlje ostvarilo je prodaju od 6,2 milijarde evra. Svaki drugi novi automobil širom sveta opremljen je najmanje jednim Brose proizvodom. Na listi kupaca ove kompanije nalazi se oko 80 automobilskih brendova, preko 40 dobavljača i 50 proizvođača električnih bicikala. 2021. godine, dobavljač automobila u porodičnom vlasništvu, četvrti po veličini na svetu, otvoriće lokaciju za razvoj i proizvodnju za električne motore i elektronske proizvode u Pančevu/Beograd. Motivisanim ljudima Brose nudi karijerne perspektive u razvoju, prodaji, kupovini i proizvodnji, za pozicije poput programera softvera i hardvera, menadžera projekta, ispitnog tehničara, referenta za nabavku komponenti, inženjera za održavanje ili montažnog radnika. Ovde nastaju radna mesta za do 1.100 ljudi.

Uža specijalnost :

Elektronska i mehatronička oprema za motorna vozila

Poslovanje sa inostranstvom:

Brose grupa razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata i sedišta vozila, kao i elektromotore i elektroniku, uključujući upravljače, kočnice, menjače i hladnjake. U 2019. godini oko 25.000 zaposlenih na 65 lokacija u 24 zemlje ostvarilo je prodaju od 6,2 milijarde evra. Već na leto 2021. godine, dobavljač automobila u porodičnom vlasništvu, četvrti po veličini na svetu, otvoriće lokaciju za razvoj i proizvodnju u Pančevu pored Beograda. Kompanija se prijavljuje za porudžbine za električne motore i elektronske proizvode kako bi do 2025. godine ostvarila prihod od oko 440 miliona evra u Srbiji.

Dodatne informacije :

Kao uspešna porodična kompanija na putu ka globalnom rastu, Brose Group nudi izazovne odgovornosti i uzbudljive mogućnosti za karijeru, kvalifikovanim stručnjacima sa solidnim profesionalnim znanjem i dokazanom stručnošču u karijeri koji žele da doprinesu uspehu naše kompanije.

Broj zaposlenih :

120

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

80

Prakse u ponudi:

Studentske prakse završnih godina master studija Elektrtehničkog i Mašinskog obrazovanja

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

35

Potreban obrazovni profil :

Inženjer Elektro tehnike / Sistem inženjer, Softver inženjer, Hardver inženjer, Razvojni inženjer / Mašinski inženjer / Inženjer mehatronike, Test inženjer, Dizajn inženjer, Inženjer razvoja, Procesni i Industrijski inženjer, Inženjer kvaliteta / Inženjer tehnologije / Razvoj plastične opreme i delova

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Poznavanje elektro motora, mehatronike/elektronike. Motivisanost za rad u internacionalnoj kompaniji, aspiracija za daljim učenjem i razvojem, proaktivnost.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Srednji nivo znanja Engleskog jezika

Rad na računaru :

MS OfficeAuto CADCatia V5

Radno iskustvo:

Poželjno radno iskustvo na sličnim pozicijama u okviru automobilske industrije

Posebni zahtevi :

/