KompanijeSrebrni pokrovitelj 

Zuhlke engineering
Delatnost: Razvoj softvera
Uža specijalnost: Zühlke grupa pruža usluge razvoja softvera i inovacijama svojim klijentima pomaže da unaprede svoje poslovanje. Razvijamo finansijski uspešne proizvode, usluge i poslovne modele – od predstavljanja inicijalnih ideja do implementacije i realizacije. U svom portfoliju imamo preko 8000 projekata iz različitih oblasti -  finansije, medicina, osiguranje, telekomunikacije, transport i dr. Pored razvoja softvera kompanija se bavi i razvojem hardvera, kao i finansiranjem startapa.
Poslovanje sa inostranstvom: Švajcarska, Nemačka, Austrija, Velika Britanija, Singapur
Broj zaposlenih: 80
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 85%
Dodatne informacije o kompaniji: Kompanija Zühlke osnovana je 1968. godine u Švajcarskoj. U Srbiji postoji od 2013. godine.
Internet adresa: https://www.zuehlke.com/rs/en/
E-mail adresa: belgrade@zuehlke.com
Adresa: Španskih boraca 1, Novi Beograd
Telefon / Fax: +381 11 442 6700
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Visoka stručna sprema iz oblasti informatike. ETF - smerovi za elektrotehniku i računarstvo i softversko inženjerstvo, MAT - smer za računarstvo i informatiku, FON - smer za informacione tehnologije.
Zahtevani broj godina studija: 3+
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Razumevanje OOP koncepata, UML i dizajn paterna. Želja za unapređivanjem veština u različitim oblastima razvoja softvera. Razumevanje koncepata agilnih metodologija.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik
Radno iskustvo: U zavisnosti od pozicije - sa ili vez radnog iskustva
Posebni zahtevi: Analitički i metodološki pristup u rešavanju kompleksnih problema. Želja za preispitivanjem konvencionalnog načina razmišljanja.
Prakse u ponudi: Program plaćene prakse u trajanju od 3-6 meseci sa mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa.