KompanijeZlatni pokrovitelj 

Namics d.o.o.
Delatnost: Namics je jedna od vodećih kompanija za e-biznis i digitalne komunikacije na nemačkom govornom području. Osnovana je kao studentski projekat na Univerzitetu u Sent Galenu i od tada se smatra softverskim think thank-om u Švajcarskoj. Osim u Sent Galenu i Beogradu, Namics ima kancelarije i u Cirihu, Frankfurtu, Minhenu i Hamburgu.
Uža specijalnost: Namics je full service agencija koja se bavi sistemima za upravljanje sadržajem, razvojem veb aplikacija i rešenja za e-trgovinu, digitalnim komunikacijama i razvojem mobilnih poslovnih rešenja.
Poslovanje sa inostranstvom: Namics sarađuje sa kompanijama koje se nalaze na Forbsovoj listi Top 500 najuspešnijih na svetu. Među njima su ABB, Medela, BASF, Swisscom, Daimler, Swiss Life, UBS, Ciriški aerodrom, Sika i druge.
Broj zaposlenih: 500
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 100%
Dodatne informacije o kompaniji:
Internet adresa: www.namics.com/belgrade
E-mail adresa: teambelgrade@namics.com
Adresa: Knez Mihailova 33, 11000 Beograd
Telefon / Fax: 0114041230
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Software Engineer (Java, .Net, Android, iOS, Databases), Front-end Engineer (HTML5, CSS, JavaScript, Ajax, Node.js), Mobile Engineer (iOS SKD, Apps, Mobile devices).
Zahtevani broj godina studija: 4+
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Fakultetska diploma iz oblasti računarstva i informatike (ili studenti sa radnim iskustvom). Poznavanje tehnologija (Java/ J2EE) i iskustvo u radu sa standardnim softverskim platformama. Poznavanje softverske arhitekture i tehničkog dizajna. Poznavanje SQL-a, veb usluga (SOA), XML, XSL, JavaScript, HTML, AJAX. Poznavanje razvojnih okruženja (Eclipse i Intel).
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Odlično poznavanje engleskog jezika.
Radno iskustvo: Zavisi od pozicije posla.
Rad na računaru: Java, J2EE, AEM, Hybris.
Posebni zahtevi: Prilagodljivost i timski rad na internacionalnim projektima.
Prakse u ponudi: Traju najmanje šest meseci. Stažistima se pruža mogućnost da usavrše poznavanje tehnologije, da se iskažu u kreativnom radu ili specijalizuju za biznis konsultante. Tokom čitave prakse stažisti dobijaju sopstvene projekte i sarađuju sa starijim kolegama.