KompanijeZlatni pokrovitelj 

Vip mobile d.o.o.
Delatnost: Telekomunikacije
Uža specijalnost: Mobilna telefonija i internet usluge
Poslovanje sa inostranstvom: Vip mobile je deo Telekom Austrija Grupe koja posluje u osam zemalja.
Broj zaposlenih:
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 65%
Dodatne informacije o kompaniji: Za deset godina koliko Vip mobile posluje u Srbiji uspeli smo da pokrenemo mnogo pozitivnih promena na tržištu telekomunikacija i pokažemo korisnicima koliko su nam važni. Tokom prethodne i ove godine dobili smo dosta značajnih priznanja, a među najdražim su nam Top Serbian Brands 2016 nagrada za kompaniju sa najboljim radnim okruženjem, SPEEDTEST by OOKLA za najbržu mobilnu mrežu u Srbiji, kao i Family Friendly Enterprise sertifikat čiji smo nosioci.
Internet adresa: www.vipmobile.rs
E-mail adresa: ljudskiresursi@vipmobile.rs
Adresa: Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd
Telefon / Fax: +381 11 225 30 60
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Primamo studente sa elektrotehnickog, saobracajnog, fakulteta organizacionih nauka i svih drugih. Zapošljavamo veliki broj obrazovnih profla i otvoreni smo za regrutovanje kadrova i iz ostalih obrazovnih institucija.
Zahtevani broj godina studija: 4-5
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Važno nam je da pored veština i znanja važnih za sadržaj posla budući Vipovci pokažu i radoznalost, želju za stalnim usavršavanjem, proaktivnost, motivaciju da budu deo tima kao i fleksibilnost u radu.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Važno nam je znanje engleskog jezika, na nivou od srednjeg do naprednog u zavisnosti od pozicije, a poznavanje još nekog jezika svakako je prednost.
Radno iskustvo: Radno iskustvo je potrebno i poželjno kada oglašavamo pozicije za eksperte u određenim oblastima, s druge strane, često imamo potrebu za kandidatima koji nemaju radnog iskustva ali imaju odgovarajuće obrazovanje i motivaciju.