KompanijeSrebrni pokrovitelj 

Centili
Delatnost: Informacione tehnologije/Mobilna plaćanja
Uža specijalnost: Centili je kompanija koja je specijalizovana za plaćanja putem mobilnih telefona gde korisnici imaju mogućnost da plaćaju određene usluge ili dobra preko svog računa kod mobilnih operatera. Platforma za mobilno plaćanje je izgrađena na osnovu dugogodišnjeg iskustva u industriji i saradnje sa mobilnim operaterima. Kompanije iz gaming industrije, društvene mreže, mreže za upoznavanje, provajderi različitog sadržaja i drugi, veruju u Centili kada je reč o podsticanju rasta njihovog poslovanja kroz nove tokove plaćanja za njihove korisnike.
Poslovanje sa inostranstvom: Centili je povezan sa preko 280 telekom operatera, preko kojih može doći do 4 milijarde mobilnih uređaja u 80 zemalja.
Broj zaposlenih: 55
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 90%
Dodatne informacije o kompaniji:
Internet adresa: www.centili.com
E-mail adresa: careers@centili.com
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 64a
Telefon / Fax: 011/4142760
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Diplomirani studenti kao i studenti završnih godina Elektrotehnickog fakulteta, Matematickog fakultetaa, Fakulteta
organizacionih nauka i Računarskog fakulteta, kao i drugi iz oblasti IT-a i telekomunikacija.
Zahtevani broj godina studija: 3, 4, 5 (BSc ili MSc)
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Orijentisanost ka timskom radu, dobre organizacione veštine i želja za usavršavanjem. Radoznalost, strast za učenjem novih tehnologija i praćenje trendova u oblastima IT-a i telekomunikacija.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Obavezno poznavanje engleskog jezika.
Radno iskustvo: Zavisi od pozicije.
Rad na računaru: Odlicno poznavanje rada na racunaru.
Prakse u ponudi: Java Developer Intern