KompanijeSrebrni pokrovitelj 

Nelt Co
Delatnost: Nelt Co je renomirana kompanija koja pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike, e-trgovine i marketinga. Već dve i po decenije održava uspešne partnerske odnose sa velikim domaćim i međunarodnim kompanijama. Dugogodišnje multinacionalno iskustvo Neltovih partnera u kombinaciji sa Neltovom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i razvoj. Kompanija Nelt svoje poslovanje unapređuje usvajanjem tehnoloških inovacija i ima implementiran SAP informacioni sistem na svim tržištima zapadnog Balkana.

Danas Nelt sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su P&G, Mondelez, Mars, Wrigley, Dr. Oetker, Philip Morris, BIC, SC Johnson, i dr.
Uža specijalnost: Distribucija, logistika, skladištenje, e-trgovina, marketing i proizvodnja.
Poslovanje sa inostranstvom: Nelt Co je deo Nelt Grupe, organizacionog sistema koji trenutno čini 13 kompanija u Evropi (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija) i Africi (Angola, Mozambik, Zambija).
Broj zaposlenih: 1700
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 25%
Dodatne informacije o kompaniji: Ukupan broj zaposlenih, na nivou Nelt Grupe, iznosi 3.800. U Nelt Co, na teritoriji Srbije, zaposleno je 1.700 ljudi.
Internet adresa: www.nelt.rs
E-mail adresa: office@nelt.com
Adresa: Maršala Tita, 206, 11272 Dobanovci
Telefon / Fax: 011 3779 100
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Diplomirani inženjer elektrotehnike, ( ili na završnoj godini studija); Diplomirani farmaceut, lekar ili stomatolog; Diplomirani mašinski inženjer; Diplomirani građevinski inženjer; (Kompanija Nelt zapošljava i kandidate građevinske/mašinske edukacije, koji se nalaze na odgovornim i ključnim pozicijama, iako van struke)
Zahtevani broj godina studija: Nema
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Komunikativnost, prezentacione i pregovaračke veštine, analitičnost, poželjno poznavanje rada u SAP informacionom sistemu
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik-srednji nivo
Radno iskustvo: Ne
Rad na računaru: Vrlo dobro poznavanje rada na računaru (MS Office)
Posebni zahtevi: Nema
Prakse u ponudi: Da. Dodatno stipendija za Junior Developera.