Nacionalni Karakter

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!“ je projekat koji raste već trinaest godina i od 2010. godine ima nacionalni karakter. Uspeh našeg projekta prethodnih godina u Beogradu naveo nas je da i studentima ostalih univerzitetskih gradova u Srbiji olakšamo traženje prvog posla i pružimo priliku za stručno usavršavanje putem praksi.

U periodu trajanja kampanje održavaju se promocije i prezentacije JobFair-a u Novom Sadu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Nišu. U saradnji sa Centrom za razvoj karijere, posetioci su do sada imali priliku da dobiju savete za pisanje CV-ja i čuju više o poslovnoj komunikaciji i na taj način unaprede lične i profesionalne sposobnosti. Takođe, na dane održavanja promocija, organizuju se i mini CV korneri, kako bi studenti na licu mesta unosili svoje podatke u elektronsku bazu biografija. Sve promocije su do sada bile propraćene od strane lokalnih televizija. Interesovanje koje su studenti pokazali za JobFair opravdalo je očekivanja – pored brojnih CV-jeva u bazi, pristiglih iz drugih univerzitetskih centara, jedan deo posetilaca činile su upravo naše kolege iz ovih gradova.

Imajući to u vidu, ove godine nastavićemo ono što se pokazalo kao dobra praksa i održaćemo nacionalni karakter Sajma, kroz promocije na svim univerzitetima, PR kampanju usmerenu ka studentima iz cele zemlje, ostvarivanje i održavanje saradnje sa univerzitetima u drugim gradovima, više CV kornera na licu mesta kao i organizovanje prevoza za studente na dane Sajma. Nadamo se da će i ove godine veliki broj naših kolega iz svih gradova Srbije doći na Sajam, upoznati se sa predstavnicima kompanija i napraviti važan korak za svoju karijeru.

 

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji