TronIT

Internet adresa:

https://tron-it.com/

Adresa kompanije:

Ljubostinjska 2, Beograd

Telefon:

0692610271

Dodatne informacije


Delatnost:

IT - razvijanje softvera

Uža specijalnost :

Strategy and Business Innovation, Digital Transformations, Sustainability Solutions, Application Services

Poslovanje sa inostranstvom:

Iako smo „made in Serbia“, i najudaljeniji ćoškovi planete su nam u krvi. Sa sedištem u Minhenu i kancelarijama u Beogradu, Cirihu i Beču, svakodnevno radimo sa kolegama i klijentima u preko 15 zemalja širom sveta. A tek smo počeli.

Dodatne informacije :

TronIT je IT firma koja se bavi razvijanjem softvera za potrebe naših klijenata širom sveta. Podržavamo naše klijente u njihovim digitalnim transformacijama ma gde se oni nalazili na tom putu. Biznis analiza, razvoj, testiranje, implementacija kao i održavanje i unapređivanje softvera je naš dnevni posao. Naše usluge koriste velike svetske Enterprise kompanije kao i srednja i mala preduzeća (start-up). Mi smo tim kreativnih umova, digitalnih pokretača i inovatora, koji kroje digitalni svet oko nas. Kao deca novog doba, timski duh nam je jako bitan i atmosfera u kancelariji je neverovatna. Jer uz kvalitetan rad, važno je i dobro se zabaviti.

Broj zaposlenih :

20

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

95

Prakse u ponudi:

Tokom cele godine imamo raznovrsne prakse za studente, uvek praćene mentorstvom. Pet studenata koji su se prijavili na praksu ove godine sada su fiksni deo TronIT tima. Dakle, šta čekaš? Prijavi se i vidimo se na sajmu. Pozicije: Backend developer, Frontend developer, QA Tester

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

5

Potreban obrazovni profil :

Software Engineers - studenti tehničkih fakulteta, IT usmerenja. Najveći broj zaposlenih dolazi sa tehničkih fakulteta kao što su Elektrotehnički fakultet, Matematički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, RAF.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Negovanje timskog duha, otvorena komunikacija sa kolegama kao i sa klijentima, prezentovanje, posvećenost, inovativnost, fleksibilnost

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

S obzirom na svakodnevnu komunikaciju sa inostranim klijentima neophodno je napredno poznavanje engleskog jezika.

Rad na računaru :

Java, Node.js, C#, C++, SQL, React, Vue.js...

Radno iskustvo:

Radno iskustvo nije neophodno za većinu juniorskih pozicija.

Posebni zahtevi :

Proaktivnost, preduzetnički duh, upornost