“Simulacija razgovora za posao” jedna je od dodatnih aktivnosti projekta JobFair koja je tu da ti pomogne da unaprediš svoje veštine i da se kroz direktan kontakt sa poslodavcima oprobaš u pravom razgovoru za posao.Ova radionica je edukativnog karaktera osmišljena s ciljem da studentima pruži priliku da se na kratko nađu u ulozi kandidata i time prevaziđu tremu i strah od ovakvih susreta u budućnosti.

Svi razgovori se odvijaju na ozbiljnom i visoko profesionalnom nivou čime se postiže utisak stvarne intervju atmosfere. Razgovore vode predstavnici kompanija učesnica sajma. Kompanije se na ovaj način upoznaju sa zainteresovanim, mladim kandidatima, njihovim načinom razmišljanja.

Ove godine si u prilici da se upoznaš sa predstavnicima više od 20 kompanija koje ti nude čak 62 pozicije. Na tebi je da prikažeš sve svoje veštine i znanja, predstaviš se u najboljem svetlu i time obezbediš svoje potencijalno mesto u nekoj od njih.

Simulacije razgovora za posao održaće se 3. novembra putem ZOOM platforme sa početkom u 9 časova.

Pozivamo te da se prijaviš do 25. oktobra i na najbolji način iskoristiš svoju šansu. Ne dozvoli da strah ometa tvoj put ka uspehu. Kreiraj svoju budućnost sa nama.Uloguj se ili registruj kako bi nastavio sa prijavom za Simulaciju za razgovor za posao

Zaboravili ste lozinku? Promenite je.

Nemate nalog? Registrujte se.