Elsys Eastern Europe

Internet adresa:

https://elsys-eastern.com/

Telefon:

0113535200

Dodatne informacije


Delatnost:

Dizajn i verifikacija integrisanih kola od ASIC do najkompleksnijeg SoC dizajna za vodeće svetske kompanije poluprovodničke industrije.

Uža specijalnost :

Digitalni dizajn, verifikacija digitalnog dizajna na IP i SoC nivou, analog – mixed signal verifikacija i IC Layout.

Poslovanje sa inostranstvom:

Da, intenzivno zahvaljujući radu sa svetskim kompanijama, ali i činjenici da smo ćerka komapnija Elsys Design i član Advans Grupe sa sedištem u Parizu, Francuska.

Dodatne informacije :

Zahvaljujući 15 godina u poslu, matičnoj kompaniji i ukupno 11 dizajn cenatra širom Francuske i Srbije ; Beograd i Novi Sad; činimo mrežu od preko 850 inženjera koji vole svoj posao i svakim novim projektom pomeramo granice poznate tehnologije u automobilskoj, 5G, IoT, transportnoj, medicinskoj, security i mnogim drugim industrijama.

Broj zaposlenih :

168

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

99

Prakse u ponudi:

Da. Mentorski vođene prakse su dostupne dva puta godišnje u oblasti digitalnog dizajna, verifikacije digitalnog dizajna, AMS-a i IC layout-a. Program prakse je sačinjen od predavanja, laboratorijskih vežbi i praktičnog rada uz konstantnu podršku kolega i vođstvo od strane mentora, koji je tu da vam pomogne da postanete najbolja moguća verzija inženjera. Prvi korak je na vama, saznajte više kako nam se možete pridružili u radu na projektima koji definišu budućnost tehnologije: https://elsys-eastern.com/career/internships/

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

6

Potreban obrazovni profil :

Inženjeri eletrotehnike, smera: o Elektronika o RTI o Fizička elektronika o Signali i Sistemi

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Spremnost da investirate u svoj dalji profesionalni razvoj, jer mi jesmo. Ukoliko vas odaberemo, verujemo u vas i vidimo potencijal da postanete brilijantan inzenjer, potencijalno i deo našeg tima - passion leads to excellence!

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik, B2 nivo. Neophodna je sposobnost pisane i usmene komunikacije na engleskom jeziku. Komapnija obezbeđuje kurs engleskog jezika za svoje zaposlene u cilju dostizanja potrebnog nivoa, ali i daljeg usavršavanja.

Rad na računaru :

Apsolutno, kako drugačije.

Radno iskustvo:

Samo jaka želja za sticanjem znanja i učenjem.

Posebni zahtevi :

Transparentnost u komunikaciji i osmeh :) Hvala.