Quectel Research & Development Center Europe Co. doo Beograd-Stari Grad

Internet adresa:

https://www.quectel.com/

Telefon:

+381605599308

Dodatne informacije


Delatnost:

Računarsko programiranje

Uža specijalnost :

Razvoj hardverskih i softverskih rešenja, podrška ključnim kupcima na integraciji i dizajnu IoT aplikacija

Poslovanje sa inostranstvom:

Sedište kompanije je u Šangaju, a razvojni centri su u Kini i Srbiji. Kompanija takođe ima globalnu mrežu za podršku korisnicima koja obuhvata više od 50 zemalja i regiona.

Dodatne informacije :

Quectel je pionir u razvoju 5G mreže, i vodeći proizvođač LTE/LTE-A, NB-IoT/LTE-M, UMTS/HSPA(+), GSM/GPRS i GNSS modula. Istraživačko-razvojni centar u Beogradu je osnovan kako bi kompanija pojačala svoje globalnu prisustvo i približila se kupcima u Evropi.

Broj zaposlenih :

35

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

90

Prakse u ponudi:

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

10

Potreban obrazovni profil :

Kandidati sa završenim tehničkim fakultetom: Elektrotehnički fakultet, Matematički fakultet, Računarski fakultet, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet organizacionih nauka, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, itd.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Bazično znanje iz oblasti sistemskog softvera, arhitekture softvera, kao i poznavanje principa razvoja i testiranja softvera.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Svakodnevna komunikacija sa klijentima i kolegama na engleskom jeziku zahteva srednji nivo poznavanja engleskog jezika (komunikacijski nivo).

Rad na računaru :

Programski jezici C/C++ i Python, razvoj programa na embedded Linux platformama i RTOS, razumevanje principa rada embedded operativnih sistema.

Radno iskustvo:

Za juniorske pozicije nije neophodno prethodno radno iskustvo, ali je poželjno iskustvo rada na projektima u toku studiranja.

Posebni zahtevi :

/