Robert Bosch d.o.o.

Internet adresa:

https://www.bosch.rs

Telefon:

+381 11 2052600

Dodatne informacije


Delatnost:

Grupa Bosch je vodeći globalni dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 395.000 saradnika širom sveta. Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Bosch kao vodećih kompanija za internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, Industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Stručnost primenjuje u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom cloud-u za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch Grupe je da olakša povezani život proizvodima i rešenjima koja ili sadrže veštačku inteligenciju (AI) ili su razvijena ili proizvedena uz njenu pomoć. Bosch poboljšava kvalitet života širom sveta inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama koji podstiču entuzijazam. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je „Tehnologija za život“.

Uža specijalnost :

Proizvodnja i istraživačko-razvojne aktivnosti u automobilskoj industriji, preciznije proizvodnja metlica, ručica, sistema i motora brisača.Distribucija širokog asortimana Bosch proizvoda: rezervni delovi i dijagnostička oprema za automobilsku industriju, električni ručni alati, paleta proizvoda u delu termotehnike i sigurnosnih sistema kao i aparati za domaćinstvo.Usluge koje se obavljaju za Bosch Grupu na globalnom nivou: Centar kompetencije za Automotive Aftermarket i ICT (informaciono-komunikacione tehnologije).

Poslovanje sa inostranstvom:

Bosch Srbija je deo globalne Bosch grupe čije je glavno sedište u Nemačkoj, sa drugim sedištima u oko 60 zemalja širom sveta.

Dodatne informacije :

Bosch u Srbiji predstavljaju dva nezavisna preduzeća: Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Republiku Severnu Makedoniju, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe. U Srbiji sedište je osnovano 2006. godine i posluje na dve lokacije: na Novom Beogradu i u fabrici u Pećincima.

Broj zaposlenih :

3000

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

50

Prakse u ponudi:

Praktikant planer u proizvodnji Industrijski inženjer - praktikantPraktikant u timu za planiranje logistike Praktikant u projektnim nabavkamaPraktikantu u odeljenju kvalitetaPraktikant mašinski dizajner u CAD/CAM softveru

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

30

Potreban obrazovni profil :

Mašinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Saobraćajni fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Ekonomski fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet.

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Snalažljivost, komunikativnost, analitičnost, dobre organizacione sposobnosti.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik - Nivo B2

Rad na računaru :

Microsoft Office paket

Radno iskustvo:

Nije obavezno.

Posebni zahtevi :

/