Naziv kompanije:

Tetra Pak Production d.o.o.

Adresa kompanije:

Obilazni put bb, 32300 Gornji Milanovac (Milutina Milankovića 9ž, 11070 Novi Beograd)

Telefon:

032/770-100

Drugi telefon:

E-mail kompanije:

praksa.hr@tetrapak.com

Drugi e-mail kompanije:

Internet adresa:

https://www.tetrapak.com

Delatnost:

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija koja nudi kompletna rešenja za preradu, pakovanje i distribuciju prehrambenih proizvoda. U bliskoj saradnji sa našim kupcima i dobavljačima, pružamo sigurne, inovativne i ekološki prihvatljive proizvode koji svaki dan zadovoljavaju potrebe stotina miliona ljudi u više od 160 zemalja. Sa više od 24.000 zaposlenih širom sveta, verujemo u odgovorno liderstvo u industriji i održiv pristup poslovanju. Naš moto „ŠTITI ŠTA JE DOBRO“ odražava našu viziju da hrana postane bezbedna i dostupna, svuda.

Poslovanje sa inostranstvom:

Naša fabrika godišnje proizvede 3,8 milijardi paketa za više od 360 klijenata u preko 60 država širom sveta. Čak 95% naše godišnje proizvodnje se izveze zbog čega smo jedan od najvećih izvoznika u našoj državi.

Broj zaposlenih:

338

Potreban obrazovni profil:

Inženjeri elektrotehnike, mašinstva, tehnologije, saobraćaja i grafički inženjeri.

Zahtevani broj godina studija:

3-5

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine:

Kao vodeća kompanija u proizvodnji ambalaže za pakovanje konstantno smo u potrazi za mladim i obrazovanim ljudima koji teže kontinualnom usavršavanju i sticanju znanja.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika:

Znanje engleskog jezika na srednjem ili visokom nivou neophodno je zbog svakodnevne komunikacije sa klijentima i kolegama iz drugih Tetra Pak fabrika.

Rad na računaru:

Poznavanje MS Office paketa.

Radno iskustvo:

Nije neophodno.

Posebni zahtevi:

Odgovoran za ljudske resurse kompanije:

Vladimir Radović

Telefon odgovornog za ljudske resurse kompanije:

032/770-232 064/1661-992

Uža specijalnost:

Market kompanija Jugoistočna Evropa čije se sedište nalazi u Beogradu pokriva ukupno 14 tržišta od Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije do Grčke, Kipra, Izraela i Rumunije, Bugarske i Moldavije. Fabrika u Gornjem Milanovcu kao deo ove market kompanije bavi se proizvodnjom ambalaže za pakovanje tečne hrane i jedna je od najuspešnijih u proizvodnoj mreži kompanije Tetra Pak. Zajedno sa našim kupcima i partnerima, sa ponosom ističemo naš doprinos razvoju i rastu industrije mleka i bezalkoholnih pića u Srbiji. Pored proizvodnog pogona, u Gornjem Milanovcu, smešten je i Dizajn centar koji pruža repro usluge pripreme dizajna za štampu kako za fabriku u Milanovcu, tako i za druge Tetra Pak fabrike širom sveta.

Dodatne informacije:

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

50

Prakse u ponudi:

Praksa u trajanju 1-3 meseca za studente završnih godina elektrotehničkog i mašinskog fakulteta sa mogućnošću daljeg radnog angažovanja.