Naziv kompanije:

Endava

Adresa kompanije:

Bulevar Milutina Milankovića 9đ

Telefon:

+381 112057400

Drugi telefon:

E-mail kompanije:

jobs.belgrade@endava.com

Drugi e-mail kompanije:

Internet adresa:

https://www.endava.com/

Delatnost:

Endava je tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz uvođenje digitalnih rešenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije kompanija, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije. Od 2018. godine akcijama Endave se može trgovati na njujorškoj berzi.

Poslovanje sa inostranstvom:

Endava ima više od 5.200 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji. Smatra se pionirom na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja, a sa više od 500 zaposlenih jedna je od najvećih softverskih kompanija u zemlji, sa sedištem u Beogradu. Naši zaposleni rade u međunarodnim timovima i na svakodnevnom nivou komuniciraju sa klijentima, koji su takođe internacionalne kompanije.

Broj zaposlenih:

500

Potreban obrazovni profil:

Studenti završnih godina ili svršeni studenti tehničkih fakulteta: FON, Elektrotehnički Fakultet, Matematički Fakultet, Računarski Fakultet, Fakultet Tehničkih Nauka itd.

Zahtevani broj godina studija:

3 ili 4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine:

U kompaniji Endava zapošljavamo ambiciozne i posvećene osobe koje su sumerene na lično usavršavanje i imaju dobre komunikacione veštine. Visoko vrednujemo timski rad, saradnju i razmenu znanja.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika:

Imajući u vidu svakodnevnu komunikaciju sa klijentima i kolegama na engleskom jeziku, zahtevan je srednji nivo poznavanja engleskog jezika (komunikacijski nivo).

Rad na računaru:

MS Office, poznavanje različitih programskih jezika

Radno iskustvo:

Za juniorske pozicije nije neophodno prethodno radno iskustvo, ali je poželjno iskustvo rada na projektima u toku studiranja.

Posebni zahtevi:

Odgovoran za ljudske resurse kompanije:

Maja Vukojevic

Telefon odgovornog za ljudske resurse kompanije:

+381 69 542 8202

Uža specijalnost:

Endava se bavi uvođenjem digitalnih rešenja, automatizacijom procesa i agilnim transformacijama kompanija. Zaposleni u Endavi imaju mogućnost da radom na velikim projektima, zajedno sa kolegama iz drugih zemalja sarađuju sa klijentima koji su svetski lideri u oblastima u kojima posluju, i tako steknu neophodno iskustvo i budu uvek u toku sa primenom aktuelnih tehnologija i najnovijih trendova. Kompanija nudi i mogućnost rotacije na projektima, ukoliko neko želi da radi na drugom projektu ili sa drugim tehnologijama.

Dodatne informacije:

Naša filozofija je veoma jednostavna: Fokusirani smo na uspeh ljudi: ljudi koji rade u Endavi, ali i onih s kojima sarađujemo i koji koriste naše sisteme i aplikacije. Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, verujemo da naša najveća snaga leži u ljudima. Zato smo osmislili Sistem za razvoj karijere, koji prati napredak i individualne potrebe svakog zaposlenog. Osim potrebnih tehničkih obuka i treninga, organizujemo interno deljenje znanja kroz radionice i sesije, koje zovemo Pass it on. Naši zaposleni imaju mogućnost da usavršavaju engleski jezik, koriste online kurseve na internoj platformi Endava University, koriste besplatno platforme Safari i Pluralsight, ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije i druge stručne događaje. Trudimo se da obezbedimo dovoljno mogućnosti kako za lični, tako i za karijerni razvoj. Posebnu pažnju obraćamo i na juniore. Prve kontakte sa studentima ostvarujemo saradnjom sa studentskim organizacijama i saradnjom sa svim najvećim tehničkim faktultetima u zemlji. Za studente završnih godina i svršene diplomce nekoliko puta godišnje organizujemo tromesečne plaćene prakse, nakon koje izabrani praktikanti dobijaju i ponudu za posao. Prijatna radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da našim zaposlenima pružimo inspirativno radno okruženje. Osim savremeno uređenih kancelarija, postoje i game room-ovi i biblioteka, koji su na raspolaganju svim zaposlenima. U toku radnog vremena zaposleni imaju mogućnost da idu na fudbal, košarku i odbojku.

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

100%

Prakse u ponudi:

Dva puta godišnje organizujemo proglame praksi koje treaju 3 meseca i plaćene su. U toku prakse, svi prkatikanti imaju mentore i pridruženi su realnim projektima na kojima rade naši timovi. Nakon obavljene prakse, većina praktikanata dobija ugovor o radu. Trenutno nemamo program prakse, a naredni program praksi biće organizovan početkom 2020. godine.