TeleSign

Internet adresa:

https://www.telesign.com/

Adresa kompanije:

Trešnjinog cveta 1, Beograd

Telefon:

+381117857503

Dodatne informacije


Delatnost:

Telekomunikacije

Uža specijalnost :

TeleSign povezuje i štiti iskustva korisnika na internetu pomoću sofisticiranih rešenja digitalnog identiteta i programabilnih komunikacija. Putem API-ja koji omogućavaju identifikaciju korisnika, uvid u podatke, kao i komunikaciju, mi rešavamo današnje, jedinstvene izazove klijenata tako što povezujemo vaše poslovanje sa složenim svetom globalnih telekomunikacija.

Poslovanje sa inostranstvom:

Sedište kompanije je u Los Anđelesu ali osim ove i kancelarije u Beogradu, TeleSign ima zaposlene kako širom Amerike, tako i u Evropi i Aziji.

Dodatne informacije :

TeleSign je lider u oblasti digitalnog identiteta i programabilnih komunikacija. Specijalizovani smo za izgradnju rešenja u oblasti identiteta i komunikacija koja podržavaju celokupno korisničko putovanje. Naša rešenja verifikacije pružaju zaštitu najvećim platformama na svetu, omogućavajući im siguran rast širom sveta. Naša rešenja za digitalni identitet koriste Data Science i Machine Learning kako bi zaštitili transakcije i pomogli platformama da prikupe vie informacija o svojim korisnicima. Takođe, naša komunikaciona rešenja pomažu platformama da direktno stupe u kontakt sa svojim korisnicima, negujući korisnička iskustva. Sa svetskim rešenjima, TeleSign je pouzdan savetnik nekim od najdinamičnijih i najuzbudljivijih globalnih platformi. Naše okruženje ispunjeno saradljivošću naglašava preduzetničke veštine koje stavljaju klijente na prvo mesto. Da li ste spremni da radite u internacionalnom timu i promenite budućnost tehnologije?

Broj zaposlenih :

300

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

75

Prakse u ponudi:

Associate Software Engineer, C++; Associate Software Engineer; Associate QA Engineer; Junior Data Scientist, Service Quality Technician - Intern

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

10

Potreban obrazovni profil :

Tehnički i prirodno-matematički fakulteti

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Za rad u TeleSignu su i više nego poželjne dobre komunikacione veštine, timski rad, prezentacione veštine i proaktivnost.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik B2

Rad na računaru :

Podrazumevano

Radno iskustvo:

TeleSign dugi niz godina zapošljava kandidate i sa iskustvom u traženim oblastima ali i studente i diplomce bez iskustva.

Posebni zahtevi :

/