Naziv kompanije:

msg global solutions

Adresa kompanije:

Omladinskih brigada 90g, Airport City

Telefon:

011 3533510

Drugi telefon:

E-mail kompanije:

careers-serbia@msg-global.com

Drugi e-mail kompanije:

Internet adresa:

https://www.msg-global.com/

Delatnost:

IT konsalting

Poslovanje sa inostranstvom:

Zahvaljujući globalnoj prisutnosti, svojim zaposlenima pruža rad u dinamičnom i proaktivnom multikulturalnom okruženju i prilike da se usavršavaju radom na internacionalnim projektima.

Broj zaposlenih:

150

Potreban obrazovni profil:

Obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija, računarstva, softverskog inženjerstva ili slično.

Zahtevani broj godina studija:

Tronedeljna praksa - prva, druga ili treca godina. Tromesecna praksa - cetvrta godina.

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine:

• Sposobnost za samostalan i timski rad • Samomotivacija i fleksibilnost • Razvijene komunikacione i prezentacione veštine • Sposobnost za pozitivan doprinos timu • Spremnost za rad u internacionalnom timu na internacionalnim projektima • Sposobnost da budeš kreativan/a, fleksibilan/a i prilagodljiv/a u promenljivom poslovnom okruženju • Želja da razvijaš znanje o SAP softverskim rešenjima

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika:

Odlično poznavanje engleskog jezika.

Rad na računaru:

Poznavanje prevashodno Jave kao programskog jezika. U obzir dolaze i ostali objektno orijentisani programski jezici. Pored toga, očekivano je odlično snalaženje u MS Office paketu.

Radno iskustvo:

NIje potrebno prethodno radno iskustvo s obzirom da su u pitanju praktikantske pozicije.

Posebni zahtevi:

Odgovoran za ljudske resurse kompanije:

Teodora Jovančević

Telefon odgovornog za ljudske resurse kompanije:

0602305534

Uža specijalnost:

msg global solutions je IT kompanija orijentisana na usluge konsaltinga i razvoj softverskih rešenja sa fokusom na finansijski, osiguravajući i reosiguravajući sektor. Takođe, partner je za razvoj softvera i provajder usluga usmeren na SAP rešenja za računovodstvo, finansije, regulatorno izveštavanje, upravljanje performansama, korisničko iskustvo i IoT. Svojom ekspertizom, stručnošću i širokim spektrom rešenja, msg global solutions klijentima obezbeđuje rast poslovanja i izgradnju fokusirane IT strategije, uključujući digitalnu transformaciju. U Srbiji msg global solutions posluje od 2011, i iz godine u godinu beleži primetan rast rezultata i broja zaposlenih.

Dodatne informacije:

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

95%

Prakse u ponudi:

IT consulting prakse u trajanju od tri meseca i tri nedelje. Tromesečna praksa je sa ciljem da praktikanti prođu detaljnu obuku nakon koje ostaju da rade kao stalni zaposleni. Više informacija: https://careers.msg-global.com/content/Top-Talent-Program/