Dodatne informacije


Delatnost:

Trgovina na veliko duvanskim proizvodima

Uža specijalnost :

/

Poslovanje sa inostranstvom:

JT International a.d. Senta je deo JTI korporacije. Sedište kompanije se nalazi u Ženevi, a JTI posluje u Aziji, Americi, Africi, Evropi i Srednjem istoku. Trenutno brojimo preko 46 000 zaposlenih i preko 100 nacionalnosti, 27 fabrika i 396 kancelarija širom sveta.

Dodatne informacije :

Mi smo član grupe Japan Tobacco International, koja je vodeći međunarodni proizvođač duvana i koja proizvodi i plasira svoje proizvode na tržišta u više od 130 zemalja širom sveta. Japan Tobacco International je u Srbiji počeo sa radom 2003. godine, kada je otvorena kancelarija za Marketing i prodaju u Beogradu. U maju 2006. JTI je kupio Duvansku industriju u Senti. JTI kancelarija JT International a.d. Senta u Beogradu je centar upravljanja poslom kompanije za Zapadni Balkan.

Broj zaposlenih :

280

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

65

Prakse u ponudi:

Punih deset godina pozivamo studente da se priključe našem programu za stručno usavršavanje i osposobljavanje. Zašto? Jer verujemo da ste vi generacija koja će oblikovati našu budućnost i da ste spremni da učite, rastete i razvijate se zajedno sa nama. Nudimo vam priliku da postanete deo našeg tima i da stičete svoje iskustvo u oblastima logistike, proizvodnje, inžinjeringa i zaštite i bezbednosti na radu. Koji god put u karijeri izaberete, dobićete detaljnu obuku i fantastično iskustvo na poslu.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

4

Potreban obrazovni profil :

Studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, studenti organizacionih nauka, i studenti ekonomskog fakulteta

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Timska orijentisanost, Odgovornost, Preduzimljivost, Praktičnost

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik (B2)

Rad na računaru :

MS Office, AutoCad

Radno iskustvo:

Nije potrebno

Posebni zahtevi :

/