Red Black Tree d.o.o.

Dodatne informacije


Delatnost:

Razvoj softvera

Uža specijalnost :

Posvećeni smo dizajniranju i implementaciji sveobuhvatnih softverskih rešenja. Naša stručnost obuhvata sve faze projekta – od definisanja ideje, preko arhitekture i razvoja, do testiranja, održavanja i softverskog konsaltinga. U našem timu imate jedinstvenu priliku da radite na kompleksnim sistemima, uključujući razvoj backend-a, izradu web i mobilnih aplikacija, kao dizajniranje infrastrukture i postavljanje rešenja u oblaku. Naša strast za inovacijama znači da neprestano istražujemo nove tehnologije i arhitekturalna rešenja, tako da ćete kod nas steći dragoceno iskustvo kroz rad u skladu sa najnovijim trendovima.

Poslovanje sa inostranstvom:

Naši projekti su dugoročni i radimo sa klijentima iz Amerike, Evrope i Azije.

Dodatne informacije :

Mi smo tim sa sedištem u Srbiji, sa globalnim iskustvom u razvoju kompletnih softverskih rešenja prilagođenih potrebama kompanija u različitim industrijama. Danas brojimo preko 75 posvećenih profesionalaca i proširili smo svoje prisustvo kroz kancelarije u Beogradu, Čačku, a uskoro i u Novom Pazaru. U svom pristupu poslu negujemo profesionalnost, kvalitet, poštovanje rokova i stalnu težnju ka ličnom napretku, uvek zadržavajući strast i entuzijazam koji nas je ovde doveo. Ako želiš da postaneš deo našeg tima, najvažnije nam je da, baš kao i mi, imaš želju da stalno širiš granice svog znanja. Kod nas ćeš imati puno prostora i mogućnosti da to i postigneš – kroz odličan onboarding, izazovne projekte i stalnu podršku naših mentora. Ako ovo zvuči kao tvoja priča, svrati do našeg štanda! Radujemo se upoznavanju i možda baš ti postaneš naš novi kolega!

Broj zaposlenih :

75

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

75

Prakse u ponudi:

U saradnji sa tehničkim fakultetima nekoliko puta godišnje organizujemo praksu primarno za studente završnih godina studija. Naši praktikanti pored detaljne obuke i mentorskog rada, imaju priliku da steknu praktična znanja i veštine radom na nekom od internih ili komercijalnih projekata. Više informacija možete naći na našem sajtu www.rbt.rs.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

Trenutno nemamo otvorenih pozicija, ali smo uvek otvoreni za zapošljavanje kvalitetnih kandidata.

Potreban obrazovni profil :

Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Matematički fakultet, Računarski fakultet, Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija (VIŠER)

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Proaktivnost, odgovornost i organizovanost, želja za usvajanjem i za deljenjem znanja.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

S obzirom na svakodnevnu komunikaciju sa klijentima iz inostranstva, neophodan je konverzacijski nivo engleskog jezika.

Rad na računaru :

Potrebno je poznavanje programskih jezika i tehnologija koje zavise od otvorene pozicije i potreba projekta.

Radno iskustvo:

Nije neophodno. Detaljan onboarding, mentorski rad i rad na internim i komercijalnim projektima, daje i kandidatima bez iskustva mogućnost da razviju svoja znanja i veštine.

Posebni zahtevi :

Posebni zahtevi navedeni su u oglasima za otvorene pozicije koje možete videti na našem sajtu.