ASEE

Internet adresa:

https://asee.io/

Telefon:

+381 11 2013 111

Dodatne informacije


Delatnost:

Razvijamo i implementiramo vizonarska IT rešenja i usluge.

Uža specijalnost :

Najveći deo naših proizvoda i usluga namenjen je bankarskom poslovanju, finansijskim i nefinansijskim industrijama.

Poslovanje sa inostranstvom:

Kao deo Asseco South Eastern Europe (ASEE) grupe, sa centralom u Poljskoj i timovima u 23 zemlje, naši razvojni timovi sarađuju sa kolegama iz inostranstva na zajedničkom rešenju, ali i sa klijentima prilikom implementacije projekata.

Dodatne informacije :

ASEE Grupa je jedna od najvećih IT kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja zapošljava više od 3000 stručnjaka u regionu. Naša kompanija je od početka bila fokusirana na razvoj i prodaju vlastitih IT rešenja, pretežno za bankarstvo i plaćanje, ali i nudi niz rešenja za telekomunikacije, komunalne usluge i javni sektor.ASEE u Srbiji donosi savremena IT rešenja na tržište već više od 30 godina, sa mnogo važnih projekata i rešenja na koje smo ponosni - poput lansiranja prve digitalne banke u regionu, implementacije omnichannel bankarskih rešenja u vodećim bankama i mnogih drugih. ASEE Grupu u Srbiji čine pet entiteta, od kojih su tri sa dugom tradicijom - ASEE Srbija, koju slede kompanije Payten i Chip Card, a od nedavno i AFusion specijalizovane za usluge plaćanja. Naš najnoviji član je i kompanija Things Solver - napredna analitička kompanija, sa dokazanim portfolijom AI i ML rešenja koja danas radi na zanimljivim projektima iz oblasti veštačke inteligencije, mašinskog učenja i Big Data, iz kojih se rodila ne tako davno kao ideja nekoliko studenata u pauzama učenja. Sarađivali su sa najuspešnijim kompanijama u regionu, pospešujući poslovanje firmi korišćenjem veštačke inteligencije i uspešno se probijaju i na tržište Evrope i Amerike. Ovaj spoj znanja, iskustva, tradicije, stabilnosti i mladalačkog duha, entuzijazma i poleta otvara ASEE grupi u Srbiji nebrojene mogućnosti.

Broj zaposlenih :

560, dok nas na teritoriji Srbije pod ASEE okriljem ima preko 800

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

80%

Prakse u ponudi:

U saradnji sa fakultetima informatičkog i elektrotehničkog usmerenja, za studente završnih godina, organizujemo internacionalnu praksu u trajanju od 4 nedelje. Dajemo šansu juniorima da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji u opuštenoj radnoj atmosferi uz podršku posvećenih mentora i članova timova. Ove godine smo već uspešno realizovali internacionalnu praksu u saradnji sa kompanijama iz ASEE grupacije, koja se završila u julu. Čast nam je, što veliki deo praktikanata, sada nazivamo svojim kolegama :) Uvek smo otvoreni za pružanje prvih i važnih prilika studentima, te vas pozivamo da ukoliko ste zainteresovani, pošaljete svoju biografiju na HR@asseco-see.rs i potencijalno postanete deo ASEE Community :)

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

10

Potreban obrazovni profil :

Diplomirani inženjeri informacionih tehnologija.

Zahtevani broj godina studija:

Minimum 3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

ASEE karakteriše sjajan timski duh, razmena ideja, fokusiranost na kvalitet i rešenje. Ukoliko poseduješ strast prema onome što studiraš, želju za usavršanjem i motivaciju da ostvaruješ rezultate, rado bismo sve to sa tobom podelili u našoj ASEE zajednici!

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik, B1 nivo.

Rad na računaru :

C#,.Net, Angular .Net core, Java, Net entity framework, , 7+, HTML, CSS, SQL, MS SQL Server, Oracle, PL/SQL, Docker, Kubernetes, Microservices, MVC, WCF, EF, WPF, …

Radno iskustvo:

Što se juniorskih pozicija tiče, prethodno radno iskustvo nije neophodno. Mnogo više cenimo dodatno zalaganje tokom fakulteta, projekte na kojima ste radili, kao i vreme i trud koji ste uložili u usavršavanje svojih postojećih znanja i veština kroz kurseve, seminare...

Posebni zahtevi :

Posedovanje Microsoft, CISCO ili drugih relevantnih sertifikata je dodatna prednost.