Seven Bridges

Adresa kompanije:

Omladinskih brigada 90

Telefon:

0114047447

Dodatne informacije


Delatnost:

Biotehnološka kompanija

Uža specijalnost :

Softverski inženjering, Bioinformatička analitika

Poslovanje sa inostranstvom:

Sedište kompanije je u Bostonu. Kancelarije imamo u Srbiji (Beograd i Novi Sad) i u UK-u (London), a zaposlene još imamo u Turskoj (oni rade remote), kao i u celom US-u (takođe rade remote, ali imamo i jednu kancelariju u Bostonu).

Dodatne informacije :

Seven Bridges je biotehnološka kompanija i naša misija je da pomognemo i ubrzamo razvoj personalne medicine praveći platformu za obradu, analizu i interpretaciju širokog spektra biomedicinskih podataka. Analizama na našoj platformi ubrzavaju se i omogućavaju dalji proboji u istraživanjima raka, razvoju lekova i personalizovane medicine. Hiljade istraživača iz biotehnološke i farmaceutske industrije koriste usluge Seven Bridges platforme.

Broj zaposlenih :

300

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

90

Prakse u ponudi:

Tokom 2023. godine ćemo organizovati praksu 5.0. Pozicije za koje ćemo potencijalno tražiti praktikante:Software Engineer (Java, Python, Java Script)QA EngineerDevOps EngineerSecurity EngineerPenetration TesterTechnical SupportProduct ManagerProduct DesignerRisk

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

7

Potreban obrazovni profil :

Srednje obrazovanje, visoko obrazovanje, doktorat

Zahtevani broj godina studija:

Bez posebnih zahteva

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Veštine koje tražimo zavise od pozicije za koju zapošljavamo. Najčešće zapošljavamo Software Engineer-e, te je u skladu sa tim potrebno poznavanje nekog od sledećih programskih jezika: Java, Python, Go, Java Script (Angular) i poznavanje oblasti computer scince-a. Za bioinformatičke pozicije su potrebna znanja iz oblasti life science-a. Za svaku poziciju u okviru naše kompanije su potrebni timski rad, dobre komunikacione veštine, želja za učenjem i sticanjem novih znanja.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik - napredni nivo

Rad na računaru :

Google workspace Slack JIRA Confluence

Radno iskustvo:

Potrebno radno iskustvo zavisi od senioriteta pozicije za koju zapošljavamo. Praktikantima nije potrebno prethodno radno iskustvo.

Posebni zahtevi :

Nemamo posebne zahteve.