umlaut Part of Accenture

Adresa kompanije:

Bulevar Zorana Đinđića, 2a

Telefon:

062 72 72 72

Dodatne informacije


Delatnost:

Telekomunikacije, automobilska industrija i elektro-energetski sistemi.

Uža specijalnost :

Infotainment testiranje; E-mobility; testiranje uređaja (Mobile Terminal); benčmark i optimizacija mobilnih mreža; IoT; 5G; razvoj softvera; projektni menadžment; vizualizacija podataka; Cloud servisi; Big Data u telekomunikacijama...

Poslovanje sa inostranstvom:

umlaut Part of Accenture posluje širom sveta. Pomažemo klijentima da pomere granice svojih tehničkih rešenja i redefinišu organizacionu kulturu iz standardne u posebnu.

Dodatne informacije :

Naša kompanija ima moto: People on top! Takvu kulturu negujemo i živimo. Komunikacija, podrška i entuzijazam su osnov naše kulture. Od prvog dana svako ima svog mentora/kouča koji definišu potencijal pojedinca i putem čestih zajednički razgovora definišu dalji razvoj i rast, kako poslovni tako i lični.

Broj zaposlenih :

230

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

97

Prakse u ponudi:

Naša kompanija kako prema zaposlenima, tako i prema studentima pristupa individualno i putem razgovora usaglašava svoje potrebe sa afinitetima pojedinca. Svakako, uvek su otvorene prakse u telekomunikacijama - razni modaliteti i automotiv sektoru.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

9

Potreban obrazovni profil :

Smerovi za naš System tim: signali i sistemi, elektronika, telekomunikacije, računarska tehnika i informatika. Za naš Data Deep Dive tim: telekomunikacije, računarska tehnika i informatika. Za naš Device Testing tim: telekomunikacije, računarska tehnika i informatika Za naš Energy cluster: energetika.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

S obzirom na to da naša kompanija nudi temeljnu obuku za sve novozaposlene i mentorstvo, za juniora nije neophodno da ima posebna veštine ili znanja. Poželjne osobine su radoznalost i strpljivost, izražene komunikacione veštine, entuzijazam i timski rad kao i elan za neprestano učenje i usavršavanje.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Napredni nivo poznavanja engleskog jezika koji obuhvata tečnu komunikaciju i visok nivo veština pisane komunikacije na engleksom.

Rad na računaru :

Očekivano opšte znanje programskih jezika i tehnologija. Svakako, novozaposleni bez iskustva prolazi obuke kako bi ovladao tehnologijama i alatima koje koristimo u radu na projektima.

Radno iskustvo:

Sa i bez radnog iskustva. Timovi se sastoje od senior i medior inženjera koji su ujedno koučevi i mentori juniorima.

Posebni zahtevi :

Neophodno, bilo za praksu ili juniorsku poziciju, je da aplikant bude student završne godine sa afinitetom ka telekomunikacijama, automobilskoj industriji ili elektro-energetskim sistemima.