Svea Ekonomi

Internet adresa:

posao@svea.com

Adresa kompanije:

Bul. Vojvode Mišića 15a

Telefon:

066/131168

Dodatne informacije


Delatnost:

Računarsko programiranje

Uža specijalnost :

Svea banka je finansijska grupa koja posluje u nekoliko evropskih zemalja. Skoro 40 godina služimo kao finansijski partner kompanijama i na taj način im pomažemo da dostignu i prevaziđu svoje ciljeve!U Svei postoji preduzetnički duh, a mi imamo izrazito porodičnu korporativnu kulturu. Cenimo ravnotežu između posla i privatnog života i poštujemo vaš život van posla. Naše sedište je u lepoj, novoizgrađenoj kancelariji u Solni, Stokholm, Švedska.

Poslovanje sa inostranstvom:

Svea Ekonomi kao deo Svea banke, sa sedištem u Beogradu, fokusira se na kreiranje IT rešenja koja će podržati potrebe našeg sve većeg poslovanja.

Dodatne informacije :

PRILIKA ZA PROFESIONALNI RAZVOJVaše kolege su uvek spremne da vam pruže ruku kada je to potrebno, saslušaju vaše ideje i izazovu vas da poboljšate svoje načine rada. Pored toga što smo deo vašeg tima, imamo razne grupe i paralelne inicijative kojima se možete pridružiti i dalje razvijati učeći od drugih i deleći svoja iskustva. Sa više od 200 zaposlenih u IT u Svea banci, dobijate odličnu priliku da se povežete sa drugim entuzijastičnim ljudima zainteresovanim za back

Broj zaposlenih :

60

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

70

Prakse u ponudi:

ONO ŠTO NUDIMOInovativno i izazovno radno okruženje.Dinamična i kreativna radna atmosfera zahvaljujući internacionalnom i pozitivnom timskom duhu.Razvoj karijere kao i kontinuirano unapređenje vaših veština i znanja.Širok spektar pogodnosti i događaja za zaposlene.Mogućnost kombinovanja rada od kuće i iz kancelarije.Odličan balans između posla i života.Mogućnost putovanja u Stokholm radi susreta sa kolegama.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

4

Potreban obrazovni profil :

softver developer

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Znanje engleskog

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

B2

Rad na računaru :

C#, .NET 6, MSSQL, NServiceBus, JavaScript, React, Azure DevOps, Octopus Deploy, GIT, NUnit

Radno iskustvo:

Nije obavezno

Posebni zahtevi :

Vozačka dozvola B kategorije