Ingsoftware

Internet adresa:

https://www.ingsoftware.com/

Telefon:

0652237369

Dodatne informacije


Delatnost:

6201 - Računarsko programiranje

Uža specijalnost :

Razvoj digitalnih proizvoda (web i mobilnih aplikacija) - front-end, back-end, UI/UX dizajn, itd.

Poslovanje sa inostranstvom:

Radimo uglavnom sa klijentima iz EU, a osim u Nišu, predstavništva imamo i u Austriji, Holandiji, SAD i na afričkom kontinentu

Dodatne informacije :

Mi smo Ingsoftware (ili samo Ing), kompanija za projektovanje i razvoj digitalnih proizvoda, osnovana 2009, koja danas broji preko 120 zaposlenih iz cele Srbije. Sve nas pokreće ljubav prema tehnologiji i želja za kreiranjem softverskih rešenja od nule. Mi smo remote first kompanija koja se drži krilatice "radi odakle hoćeš i kad hoćeš", radno vreme nam je fleksibilno, imamo jasno definisan proces za napredovanje zaposlenih, a programe praksi organizujemo nekoliko puta tokom godine, zavisno od potrebe za juniorima. Uvek smo u potrazi za koleginicama i kolegama koji žele da sa nama rade na projektima za klijente kao što su npr. Porsche Informatik, PALFINGER, Philip Morris, SPAR itd. U sklopu kompanije postoji i Ingenious Studios, koji se bavi razvojem video i društvenih igara uz pomoć naših 2D i 3D Artista i Unity Developera.

Broj zaposlenih :

129

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

52

Prakse u ponudi:

Java, .NET i Unity

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

5

Potreban obrazovni profil :

Softverski inženjeri, developeri i programeri sa ili bez formalnog obrazovanja (core tehnologije su nam Java i .NET/C# za backend i HTML/CSS/JavaScript za frontend, uz poznavanje framework-a kao što su Angular, Vue i React)

Zahtevani broj godina studija:

Bez posebnih zahteva

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Poznavanje engleskog jezika, Agile/SCRUM, Git

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Solidno poznavanje engleskog jezika

Rad na računaru :

Napredno poznavanje rada na računaru

Radno iskustvo:

Bez posebnih zahteva

Posebni zahtevi :

Možeš da radiš ili da pohađaš praksu odakle hoćeš - iz našeg ofisa u Nišu ili sa bilo koje lokacije u Srbiji (a možeš i da kombinuješ).