Hedwell

Internet adresa:

https://hedwell.com

Adresa kompanije:

Oračka 4

Telefon:

060 6161893

Dodatne informacije


Delatnost:

IT usluge

Uža specijalnost :

SAP consulting - pružanje konsultantskih usluga u implementaciji SAP rešenja

Poslovanje sa inostranstvom:

Hedwell i SAP Fioneer su internacionalne kompanije, sa kancelarijama širom sveta - Hedwell u 5, SAPF u cak 13 zemalja. Svi naši klijenti i projekti na kojima smo angažovani su takođe međunarodnog karaktera. Saradnja i poslovanje sa inostranstvom su deo svakodnevnog rada svih nasih zaposlenih.

Dodatne informacije :

Hedwell je tim iskusnih IT profesionalaca koji klijentima uvek pružaju najveću vrednost. Kombinujemo tehnološku stručnost i poslovnu sposobnost da bismo postigli izvanredne rezultate. Inspirisani snagom tehnologije i potencijalom talentovanih pojedinaca, Hedwell je osnovan da spoji najbolje od oba i pomogne organizacijama da rastu u digitalnom dobu. U novembru 2021. naš strateški put nas je doveo do toga da postanemo deo SAP Fioneer-a, zajedničkog preduzeća između SAP-a i Dediq-a fokusiranog na kreiranje rešenja za finansijske usluge. Vizija SAP Fioneer-a je da postane vodeći globalni provajder softverskih rešenja i platformi za finansijske usluge. Zajedno ćemo omogućiti klijentima da inoviraju i transformišu svoje poslovanje kombinovanjem vrhunske tehnologije sa razvojnom ekspertizom i širokim ekosistemom partnera.

Broj zaposlenih :

61

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

95

Prakse u ponudi:

Za ovu godinu smo završili planirani program praksi. Sledeće godine u planu su prakse za SAP (ABAP) developere i/ili finansijske konsultante.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

0

Potreban obrazovni profil :

Potreban obrazovni profil definisan je zahtevima otvorene pozicije. Najveći broj zaposlenih dolazi sa tehničkih fakulteta - Fakulteta organizacionih nauka, Elektrotehničkog, Matematičkog ili Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu ali takođe imamo kolege i sa Ekonomskog fakulteta na pozicijama finansijskih eksperata.

Zahtevani broj godina studija:

Bez posebnih zahteva

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Komunikativnost i timski rad su vrlo važni elementi za bilo koju poziciju, dok očekivane tehničke veštine zavise od tipa posla. Dodatno, od početka onboardinga veliku pažnju posvećujemo obuci i razvijanju veština koje zaposleni žele da unaprede.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Visok nivo engleskog jezika u pisanoj i usmenoj komunikaciji.

Rad na računaru :

Obavezan

Radno iskustvo:

Zavisi od pozicije, za praksu nije potrebno prethodno iskustvo

Posebni zahtevi :

/