NItes doo Beograd

Internet adresa:

www.nites.eu

Telefon:

011 2600634

Dodatne informacije


Delatnost:

6201 - Računarsko programiranje

Uža specijalnost :

/

Poslovanje sa inostranstvom:

da

Dodatne informacije :

NITES Group je međunarodna kompanija za razvoj u IT sektoru, koja svojim klijentima nudi vrhunska tehnološka rešenja u više industrijskih oblasti (energetika, zdravstvo, pametni gradovi, telekomunikacije). Za vrlo složene projekte razvijamo vlastita rešenja koja su potpuno prilagođena specifičnim potrebama svakog klijenta. Naš rukovodeći tim ima više od 30 godina iskustva u IT industriji i izradi velikih projekata. Blisko sarađujemo sa našim klijentima od ranih faza projekta, pomažući im da definišu svoje potrebe i ciljeve i donesu odluke o najboljim načinima za njihovo postizanje.Dugogodišnje iskustvo u područjima prikupljanja i obrade podataka pomoći će našim klijentima da ponude inovativna rešenja, koja im pružaju mogućnosti da u realnom vremenu efikasno upravljaju svojim poslovanjem i obezbede dodatnu vrednost prema svojim klijentima. Cilj nam je da ulaganjem u vlastiti razvoj izgradimo rešenja koja će poboljšati ključna područja u životima ljudi. Tokom prethodnih godina postali smo jedan od lidera u ICT industriji. Naši funkcionalno organizovani timovi pomažu našim klijentima da postignu najefikasnije rezultate projekta, uz blisku lokalnu saradnju i podršku. Ostvarujemo globalnu razmenu znanja i iskustava među svim našim timovima.Sedište NITES Group je u Londonu, a kancelarije se nalaze u Češkoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Broj zaposlenih :

75 u Beogradu, 150 na nivou čitave grupacije

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

85

Prakse u ponudi:

Program prakse za studente završnih godina studija i master studija uz mogućnost kasnijeg zaposlenja u kompaniji. Moguće prijaviti se tokom cele godine.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

13

Potreban obrazovni profil :

visoko / više obrazovanje - tehnički fakulteti (elektrotehnika, računarstvo, informatika, matematika i slično) еkоnomija, mеnаdžment, оrganizacione nauke ili srodne oblasti.

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Odgovornost prema radu i timu, dobra komunikacija kako sa kolegama tako i sa klijentima, prilagodljivost poslovnom okruženju, motivacija za daljim usavršavanjem, negovanje timskog duha i slično.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

od srednjeg nivoa

Rad na računaru :

U zavsinosti od programskih jezika koji pojedina odeljenja koriste

Radno iskustvo:

Za potrebe juniorskih pozicija nije neophodno radno iskustvo, dok je za više pozicije isto zahtevano u skladu sa grade-om i opisom posla koji se odnosi na datu poziciju

Posebni zahtevi :

/