Comel Transformatori Beograd - Ripanj

Internet adresa:

www.comel.co.rs

Adresa kompanije:

Put za koloniju 24, Ripanj

Telefon:

+381112284601

Dodatne informacije


Delatnost:

Proizvodnja i remont energetskih transformatora

Uža specijalnost :

Glavni proizvodni program su uljni energetski transformatori za distributivne i prenosne mreže nominalnih napona od 6 do 220kV i nominalnih snaga od 2,5MVA do 250MVA.Svi transformatori se projektuju i proizvode prema zahtevima kupaca i međunarodnim i nacionalnim standardima. U našoj visokonaponskoj laboratoriji možemo izvršiti sve rutinske, tipske i specijalne testove. Prema potrebama kupca, organizujemo odgovarajući transport, montažu, ispitivanje i puštanje u rad transformatora na mestu ugradnje.Naš tim za remonte je profesionalno obučen i potkrepljen dugogodišnjim iskustvom, potrebnom opremom i dokumentacijom za servisiranje svih vrsta kvarova na transformatorima napona do 410 kV i snaga od 6 do 725 MVA.Naš cilj je da nastavimo da budemo regionalni lider u oblasti elektroenergetike kontinuirano unapređujući poslovanje primenom najsavremenijih tehnologija i razvojem inovacija.

Poslovanje sa inostranstvom:

Projekti na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije, Letonije, Grčke.

Dodatne informacije :

Nudimo stabilan i siguran posao koji pruža mogućnost sticanja specifičnih znanja, kontinuirano usavršavanje i napredovanje, uz uslove rada koji podržavaju balans privatnog i poslovnog života, kao i brojne benefite.

Broj zaposlenih :

150

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

50

Prakse u ponudi:

Svake godine organizujemo praksu za studente Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta. U našem timu imaćete priliku da primenite stečena znanja ali i da razvijete nova znanja iz oblasti projektovanja, konstrukcije, tehnologije, proizvodnje i ispitivanja energetskih transformatora kao i njihove montaže i eksploatacije u elektroenergetskim postrojenjima.Nudimo brojne obuke za specifične alate i softvere, mentorski rad sa kolegama kao i rad sa inostranim konsultantima radi sticanja specifičnih znanja. Negujemo kulturu povratnih informacija, nagrađujemo trud i zalaganje kao i svako napredovanje u ličnom razvoju.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

10

Potreban obrazovni profil :

Elektrotehnički fakultet, Visoka škola elektrotehnike i računarstva, Mašinski fakultet

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Komunikativnost, spremnost za rad u timu, dobre organizacione sposobnosti.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Napredni nivo poznavanja engleskog jezika

Rad na računaru :

MS Office, AutoCad

Radno iskustvo:

Za juniorske pozicije nije neophodno prethodno radno iskustvo

Posebni zahtevi :

/