RT-RK

Internet adresa:

https://www.rt-rk.com

Adresa kompanije:

Dunavska, 2v

Telefon:

+381 021 4801 121

Dodatne informacije


Delatnost:

RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije i komunikacija.

Uža specijalnost :

Digitalna televizija, FPGA/Hardver, Digitalna obrada signala, Internet of things

Poslovanje sa inostranstvom:

99% projekata usmereno je na inostrano tržište. Cirrus Logic, TTTech, Sharp, Onkyo Corporation, Sound United (Denon and Marantz), Google, True, Docomo, Jio, Bouygues, CANAL , MEDIATEK samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata.

Dodatne informacije :

RT-RK DOO, kompanija za istraživanje i razvoj osnovana 1991. godine, pruža usluge razvoja iz oblasti ugrađenih (engl. embedded) sistema koji rade u realnom vremenu. Sa sedištem u Novom Sadu, i odeljenjima u Beogradu (Srbija), Banjaluci (Bosna i Hercegovina) i Osijeku (Hrvatska) i sa preko 500 inženjera, RT-RК je jedna od najvećih razvojnih kuća u jugoistočnoj Evropi. RT-RК se bavi razvojem ugrađenih sistema - razvojem TV softvera, sistema za informisanje i multimediju u automobilima (engl. infotainment), audio sistema zasnovanih na DSP platformama, dizajnom i verifikacijom digitalnih sistema, kao i IoT tehnologijama preko ćerke kompanije OBLO Living. RT-RК DOO je članica grupacije TTTech Group. www.rt-rk.com

Broj zaposlenih :

500

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

90

Prakse u ponudi:

Studenti završnih godina, kroz program stipendiranja i letnjih škola, imaju priliku da rade na praktičnim projektima usmerenim na poslednje zahteve industrije i da svoje rezultate predstave kroz završne BSc i MSc radove, kao i radove za naučne skupove. Pored stipendirane izrade završnih radova, organizujemo i letnju školu u avgustu mesecu.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

2

Potreban obrazovni profil :

Studenti i diplomci Elektrotehničkog i Matematičkog fakulteta.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

C/C++, Java/Android

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Dobro znanje engleskog jezika.

Rad na računaru :

Programski jezici C/C++ , razvoj programa za Linux OS, razumevanje principa rada operativnih sistema, sistemskog softvera, arhitekture računarskih sistema, razvoja multitreding aplikacija, sistema sa radom u realnom vremenu

Radno iskustvo:

Uvek je poželjno, ali nije neophodno.

Posebni zahtevi :

C/C++, Java/Android