Comtrade System Integration d.o.o. Beograd

Adresa kompanije:

Savski nasip 7, Novi Beograd

Telefon:

+381 11 201 56 00

Dodatne informacije


Delatnost:

Kompanija Comtrade System Integration je osnovana 2001. godine u Srbiji, kao deo Comtrade grupe, jedne od najvećih tehnoloških kompanija u jugoistočnoj Evropi. CTSI nudi vodeća hardverska i softverska rešenja na tržištu, kao i konsultantske usluge za digitalnu transformaciju, pomažući svojim klijentima da optimizuju svoje poslovne modele kroz nove tehnologije kako bi poboljšali operativne procese, pružanje usluga, iskustvo korisnika i profitabilnost. Bilo da se radi o hardverskoj infrastrukturi, implementaciji komercijalnog softvera, razvoju aplikacija i softverskom inženjeringu, identifikaciji i automatizaciji poslovnih procesa, CTSI tim koji broji više od 300 IT eksperata ima pravi odgovor na svaki izazov. Zahvaljujući transparentnoj komunikaciji i bliskoj saradnji na ostvarenju postavljenih ciljeva, visokom kvalitetu isporuđenih rešenja i uspešnom održavanju sistema kroz duži vremenski period, Comtrade System Integration je postao tehnološki partner od poverenja za veliki broj poslovnih organizacija i organa državne uprave, ostvarivši najviše partnerske statuse sa vendorima kao što su Microsoft, IBM, Oracle, HPE, Cisco, VMware, Dell EMC, Fortinet i mnogi drugi. Pored toga, kompanija CTSI je drugi put za redom, a četvrti u poslednjih pet godina, dobila izuzetno priznanje - Microsoft Partner of the Year za Srbiju, Å¡to predstavlja izuzetan podsticaj za dalje jačanje i širenje strateškog partnerstva jednog od najvećih sistem integratora sa globalnim liderom u informacionim tehnologijama kao što je Microsoft.

Uža specijalnost :

Integracije softverskih rešenja

Poslovanje sa inostranstvom:

Projekti u Crnoj Gori, Makedoniji, Austriji, Sloveniji, BIH.

Dodatne informacije :

/

Broj zaposlenih :

350

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

85

Prakse u ponudi:

Java, .NET i Data Science praksa.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

3

Potreban obrazovni profil :

Studenti završne godine sa ETF-a, FON-a, Matf-a, RAF-a i ITS-a.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Posvećenost, komunikativnost, iskrenost, timski rad, veština prezentovanja, logičko razmišljanje.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Poželjno poznavanje engleskog jezika (minimum B1)

Rad na računaru :

Za svaku poziciju je potrebno znanje MS Office paketa (Word, Excel, Power Point...), a u zavisnosti od prakse potrebno je poznavanje specifičnih tehnologija: Java, .NET, Python, R, SQL itd.

Radno iskustvo:

Za prakse nije potrebno prethodno radno iskustvo. Poželjno je učestvovanje u raznim studentskim aktivnostima, takmičenjima, studijama slučaja i sl.

Posebni zahtevi :

/