Comtrade d.o.o. Beograd

Internet adresa:

https://www.comtrade.com/

Adresa kompanije:

Savski nasip 7, Novi Beograd

Telefon:

381 11 201 56 00

Dodatne informacije


Delatnost:

Kompanija Comtrade poseduje više od 30 godina iskustva u tehnološkim inovacijama i kontinuiranom razvoju IT poslovanja. Osnovana kao kompanija za softverski inženjering i usluge, danas je pozicionirana kao vodeći IT lider koji posluje na tri kontinenta, nudeći visokokvalitetna softverska rešenja, inovativne tehnologije, kao i izvanredne usluge sistemske integracije.Kroz uspostavljena partnerstva sa vodećim svetskim tehnološkim kompanijama, poput Microsoft, HP, IBM, Oracle i dr, Comtrade se fokusira da svaki korisnik dobije visokokvalitetna IT rešenja u cilju poboljšanja efikasnosti, modernizacije poslovanja i povećanja procesne efikasnosti. Prepoznajući kvalitet tehnoloških rešenja, Evropska organizacija za nuklearna istraživanja (CERN) izabrala je Comtrade da vodi računa o ogromnim količinama podataka koje generiše najveći naučni projekat na svetu (The Large Hadron Collider).Sedište kompanije se nalazi u Beogradu, sa poslovnim jedinicama i istraživačkim centrima širom regiona i sveta.Comtrade zapošljava više hiljada IT stručnjaka koji primenjuju široko poznavanje tehnologija, vrhunske industrijske sertifikate i neprocenjivo iskustvo kako bi pomogli preduzećima da optimizuju svoje IT resurse i usvoje digitalne tehnologije brzo i efikasno.Usled konstantih prilika na dinamičnom IT tržištu, Comtrade je uvek otvoren za pružanje prilika mladim i ambicioznim IT studentima. Kako bi najmlađe kolege imale adekvatno prvo radno iskustvo i sticanje znanja, u ponudi kompanije su i tutorski programi prakse koji obuhvataju više različitih modula sa ciljem adekvatne pripreme za rad na realnim poslovnim projektima.

Uža specijalnost :

Integracije softverskih rešenja (Data protection, DevOps servisi, CRM rešenja, Cloud

Poslovanje sa inostranstvom:

Projekti u Austriji, Irskoj, Sloveniji, BIH, Crnoj Gori, Makedoniji,

Dodatne informacije :

/

Broj zaposlenih :

1100

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

80

Prakse u ponudi:

.Net, Junior System engineer, Power platform developer, Junior Java Developer, Junior DevOps Engineer

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

17

Potreban obrazovni profil :

Studenti završne godine sa ETF-a, FON-a, PMF-a, RAF-a i ITS-a.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Posvećenost, komunikativnost, iskrenost, timski rad, veština prezentovanja, logičko razmišljanje.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Poželjno poznavanje engleskog jezika (minimum C1)

Rad na računaru :

Za svaku poziciju je potrebno znanje MS Office paketa (Word, Excel, Power Point...), a u zavisnosti od prakse potrebno je poznavanje specifičnih tehnologija: Java, .NET, Python, R, SQL itd.

Radno iskustvo:

Za prakse nije potrebno prethodno radno iskustvo. Poželjno je učestvovanje u raznim studentskim aktivnostima, takmičenjima, studijama slučaja i sl.

Posebni zahtevi :

/