Phoenix Consultancy

Adresa kompanije:

Dimitrija Avramovića 12

Telefon:

+381643839489

Dodatne informacije


Delatnost:

Softversko inženjerstvo

Uža specijalnost :

Phoenix Consultancy omogućava firmama i pojedincima da dostignu svoje poslovne ciljeve uz pomoć tehnologije. Razvijamo i unapređujemo softvere po meri klijenta i u saradnji sa njima.

Poslovanje sa inostranstvom:

Naše poslovanje je pretežno orijentisano ka stranim klijentima.

Dodatne informacije :

Phoenix Consultancy je softverska kompanija sa sedištem u Beogradu i naš tim trenutno broji 35 ljudi. Mi smo tu da svakome ko ima na umu softversko rešenje, kažemo da poslovna ideja nije daleko. Svojim klijentima pružamo podršku od pojave softverske ideje, pa sve do realizacije, pažljivo upravljajući kvalitetom poslovanja i razvojem. Phoenix Consultancy se bavi pružanjem usluga poslovnog savetovanja, razvoja i testiranja softvera, upravljanja softverskim projektima i proizvodima, kao i implementacijom agilne metodologije. Naše gnezdo čini tim mladih i ambicioznih ljudi koji svakodnevno uče, stiču iskustvo, grade svoju ličnost i jačaju prijateljstva unutar Phoenix zajednice. Organizaciona struktura nam je vrlo plitka, što našim juniorima omogućava veću odgovornost i samim tim brži napredak. Matrično smo struktuirani, pa tako pored eksternih timova koji su alocirani na projektima, a to su naši Project/Product menadžeri, QA testeri i softver inženjeri, imamo i timove koji se brinu o ljudima, procesima i društvenim mrežama. U timu se trudimo da gradimo otvorene i iskrene odnose i da se međusobno podstičemo na učenje i razvoj, razmenom znanja i iskustava. Probleme doživljavamo kao izazove, timski smo igrači, ali volimo da istražujemo i da samostalno dolazimo do novih rešenja. Inspirisani smo željom da svakim danom naučimo nešto novo i da zajedničkim snagama stvaramo i rastemo! Pozivamo sve studente koji žele da svoj karijerni put grade u inspirativnom okruženju u oblasti razvoja softvera. Dođite do našeg štanda da se upoznamo i popričamo. Naša vrata su uvek otvorena za sve koji žele da uče, istražuju i stvaraju.

Broj zaposlenih :

35

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

70

Prakse u ponudi:

U našem timu trenutno nema mogućnosti praktičnih obuka, ali zato podstičemo i podržavamo zapošljavanje mladih i ambicioznih juniora bez radnog iskustva.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

3

Potreban obrazovni profil :

Studenti završnih godina osnovnih i master studija Elektrotehničkog, Mašinskog, Matematičkog, Računarskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka sa usmerenjem ka informacionim tehnologijama.

Zahtevani broj godina studija:

Bez posebnih zahteva

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Poželjno je da želiš da učiš i da konstantno težiš ličnom i profesionalnom razvoju. Da voliš da istražuješ i da samostalno pronalaziš rešenja. Ako preuzimanje odgovornosti i samostalnost u radu doživljavaš kao izazov, a proaktivnost i inovativne ideje kao inspiraciju, pozivamo te da se priključiš našoj ekipi!

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Neophodno je poznavanje engleskog jezika (verbalna i pisana komunikacija) na naprednom nivou.

Rad na računaru :

Rad na računaru podrazumeva poznavanje osnovnih alata za sve pozicije u kompaniji, kao i posedovanje specifičnih veština i korišćenje određenih tehnologija i programa, zavisno od zahteva određene pozicije.

Radno iskustvo:

Nije neophodno da poseduješ prethodno radno iskustvo. Naš tim je otvoren za početnike, ali i za sve koji žele "fresh start".

Posebni zahtevi :

Pozitivna energija, iskrena i otvorena komunikacija i želja da rasteš i da se razvijaš sa nama!