Raiffeisen banka

Adresa kompanije:

Đorđa Stanojevića 16

Telefon:

+381113202100

Dodatne informacije


Delatnost:

Raiffeisen banka nudi sve vrste bankarskih usluga u skladu sa najmodernijim standardima, uz istovremeno razumevanje specifičnosti i mogućnosti koje pruža domaće finansijsko tržište. Svoje aktivnosti danas razvija u tri pravca: poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo.

Uža specijalnost :

Ostvarujemo našu misiju pretvaranja konstantnih inovacija u superiorno korisničko iskustvo za naše klijente zahvaljujući našem timu IT stručnjaka koji broji više od 200 zaposlenih. Trudimo se da postavljamo trendove u oblasti digitalnog bankarstva, što potvrđuje i to da smo dvostruki dobitnik nagrade "Najbolja digitalna banka u Srbiji" .

Poslovanje sa inostranstvom:

Pripadnost evropskoj grupaciji, koja ima svoje ogranke u 12 zemalja u Srednjoj i Istočnoj Evropi, omogućava nam da se usavršavamo i u međunarodnim okvirima kroz rotacije i dinamične projekte koje radimo sa kolegama iz drugih zemalja.

Dodatne informacije :

Raiffeisen banka je već 22 godine jedna od vodećih banaka u Srbiji. Deo smo Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Našu misiju transformisanja kontinuiranih inovacija u superiorno korisničko iskustvo, podržavaju zaposleni koje odlikuju saradljivost, proaktivnost, spremnost za učenje i odgovornost. Zaposlenima omogućavamo profesionalni razvoj i priliku za usavršavanje u različitim oblastima. Dobra timska atmosfera, uvažavanje različitosti i podsticanje novih ideja, čine naše radno okruženje dinamičnim, a dolaskom novih članova tima postajemo još bolji.

Broj zaposlenih :

2249

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

75

Prakse u ponudi:

Mogućnost za obavljanje praksi za studente osnovnih i master studija

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

4

Potreban obrazovni profil :

Studije tehničko-tehnoloških nauka

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

U Raiffeisen banci vrednujemo kandidate koje odlikuju otvorenost za nova znanja, želja za učenjem i razvojem, kao i proaktivnost, saradljivost i odgovornost.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik - najmanji nivo B2

Rad na računaru :

SQL, REST API, MSA, Cloud Deployment, BPM platforme, Java SpringBoot, GitHub, JavaScript, HTML, CSS, Git, JSON, Swift, XCode

Radno iskustvo:

Poželjno praktično iskustvo (praksa, rad na projektima tokom fakulteta i sl.)

Posebni zahtevi :

/